Security

  • Veiligheid als voortdurende factor

  • +10 jaar security ervaring

  • Gecertificeerde Security Consultants

  • Security-by-design

 

Security

Security als een continue factor voor uw organisatie

Binnen IT omgevingen en zeker binnen IT Security bestaan er een heleboel vragen. Dit zijn vragen zoals:

Hoe voorkom ik een datalek?
Hoe bescherm ik mijn organisatie tegen aanvallen van buiten en binnen?
Hoe houd ik controle over mijn data?
Voldoe ik aan wet- en regelgeving?

Maar waaraan moet een goede security oplossing nu voldoen? Bij Maas Consultancy hebben wij daarom een aantal kernwaarden ingenomen, welke hieronder zijn weergegeven.

 

Zo geloven wij dat bij juist gebruikt van IT/Security Middelen:
• Er geen impact mag zijn op productiviteit
• Identity als de nieuwe constante factor geldt binnen de moderne werkplek en cloud omgevingen
• Elke device dient secure te zijn. Of het nu om een BYOD of een corporate device gaat
• Data, ongeacht de locatie waar het zich bevindt of het apparaat dat gebruikt wordt, dient veilig te zijn.

 Met het juist inzetten en gebruiken van IT kun je veel van deze uitdagingen aanpakken. Wij zien informatiebeveiliging als een voortdurende factor. Eentje die in elke stap weer terugkomt: in elk ontwerp en development proces tot aan het bouwen van applicaties. Security-onderdlen zijn  daarom niet alleen technologien die we gebruiken, maar een aanpak en constante factor.

 

Security Scan/assessment

In de meeste ICT systemen zijn al heel wat beveiligingsmaatregelen getroffen. Maar hoe weet u nu of deze effectief zijn? En of deze wel juist geconfigureerd zijn? Door middel van een Security Audit krijgt men meer inzicht in de huidige stand van zaken. Klik hier om meer te weten te komen.

Managed Security Service

Een Managed service provider neemt een of meerder IT onderdelen voor haar rekening en beheerd deze pro-actief, alsof het haar eigen IT betreft. Bij Maas Consultancy tillen we dit naar een hoger niveau, namelijk de Managed Security Service Provider (MSSP). Klik hier voor onze oplossing!

Cloud & Data Center Security

De moderne werkplekken (Microsoft 365) en datacenters (Azure) worden aaangedreven door de cloud, welke van overal te benaderen is. Deze diensten dienen dus vanaf de grond af aan (Security-by-design) secure te zijn. Klik hier voor onze Cloud en datacenter security oplossingen.

Onze 360-graden Security Aanpak

Om organisaties op weg te helpen met security, komt men bij Maas Consultancy met een 360 graden aanpak. Klik hier om meer over onze aanpak te weten te komen.

KMO security

KMO’s zijn de dag van vandaag steeds vaker een doelwit van cyber aanvallen. Waar vroeger steeds de grotere bedrijven doelwit waren, is de aandacht van hackers nu ook steeds vaker gericht op de KMO. Klik hier voor onze KMO aanpak.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze security oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Het is ook mogelijk om een workshop aan te vragen rondom onze security oplossingen. Vraag hiernaar in ons contact formulier!

 

DutchEnglish