Onze speciale aanpak voor KMO’s

KMO’s zijn de dag van vandaag steeds vaker een doelwit van cyber aanvallen. Waar vroeger steeds de grotere bedrijven doelwit waren, is de aandacht van hackers nu ook steeds vaker gericht op de KMO.

De gemiddelde KMO heeft minder budget voorzien voor security dan een grotere onderneming. Dit betekent vaak een minder gedegen beveiliging. Hackers en andere kwaadwillende organisaties weten dit. KMO’s zijn dus een geliefd doelwit geworden om snel ergens binnen te geraken.

Nu erkennen wij bij Maas Consultancy de situatie waarin KMO’s zich bevinden. Vandaar dat wij een speciale oplossing hebben ontwikkeld voor de KMO.

Onze Diensten voor KMO’s

Architectuur en consultancy

Veel KMO’s kunnen de dag van vandaag niet meer zonder gedegen IT plan. Echter is dit vaak niet zo evident. Want hoe zorgt u er nu voor dat uw IT oplossingen schaalbaar, veilig en betrouwbaar zijn? U wilt namelijk ook dat uw IT meegroeit met uw bedrijf en liefst ook nog nieuwe business mogelijkheden met zich meebrengt.

Door onze jarenlange ervaring met IT Architectuur en Consultancy kunnen wij u helpen als KMO om dit allemaal mogelijk te maken.

Managed Security

Binnen onze managed security service, hebben wij ook rekening gehouden met de KMO. Onze diensten zijn zo modulair en schaalbaar opgebouwd, dat deze meegroeien met uw bedrijf. Of u nu 1 werkplek bezit, 50 of 100. Voor ons maakt dit niet uit. Wij zullen u met even veel expertise beschermen als dat wij doen voor grotere organisaties.

101-quickscan

Een normale security assessment duurt 3-5 dagen afhankelijk van de noden van een bedrijf. Echter deze, speciaal ontwikkelede assessment voor de KMO, kan binnen 1 dag geleverd en uitgevoerd worden. Dit bespaart voor u als KMO dus een hoop tijd en geld.

Bovendien komt deze 101-quickscan in aanmerking voor de KMO portefeuille.

Security als enabeler

Security wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad en een kosten post binnen veel bedrijven. Ook is dit vaak het geval binnen de KMO-wereld. Maar wist u echter dat een gedegen security beleid echter als een enabeler kan dienen?

Hoe fijn is het bijvoorbeeld niet om te adverteren of aan uw klanten te vertellen dat u helemaal GDPR-compliant bent? Dat hun klant gegevens helemaal veilig zijn bij u?

Bij Maas Consultancy zien wij security dan ook niet als een kosten post maar als een enabeler.

Video

Watch It In Action

Onze 8 Beloften!

Dit is wat je krijgt

Je kiest zelf wat je beveiligt door middel van een modulair systeem

Je maakt maximaal gebruik van de AI driven security diensten

Wij voorzien je (cloud & werkplek) omgeving continu van de laatste security features

24/7 opvolging bij aanvallen & 24/7 Cyber security Monitoring

Transparant all-in bedrag per gebruiker/workload per maand

Beveiliging is afgestemd op jouw security beleid

Security wordt verankerd binnen de organisatie en is built-by-design

Je bent pro-actief geïnformeerd over en beschermd bij grote aanvallen middels een combinatie van ons SOC en CSIRT team

Speciaal gericht op KMO’s

KMO’s hebben vaak hun eigen uitdagingen en behoeften, ten opzichte van de grotere organisaties. Men probeert vaak met beperkte middelen, toch een zo uitgebreide mogelijkheid aan diensten en functionaliteiten van IT te gebruiken. Vandaar dat wij speciaal voor KMO’s onze diensten op maat hebben gemaakt. Bovendien bieden onze (Cloud) diensten vaak voordelen die in klassieke IT omgevingen haast onbetaalbaar blijken te zijn voor KMO’s.┬á

Bovendien maken wij ook gebruik van een aantal handige partnerships die ons diensten portfolio versterken. Deze stellen ons in staat de nodige support, licenties en diensten in te kopen op schaal, welke u als klant weer ten goede komen!

 

Publications

Een greep uit onze partnerships

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze dienst verlening? Of wat wij kunnen betekenen voor u als KMO? Neem dan nu contact met ons op!

 

DutchEnglish