KMO-Portefeuille

 

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom is het eenvoudig gemaakt om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Maas Consultancy BVBA is een geregistreed onafhankelijk advies bureau op het vlak van IT. Door middel van een audit van een ofhankelijk audit bureau zijn wij toegelaten om voor u bepaalde van onze diensten aan te bieden onder de KMO-Portefeuille.

 

Voor wie? En voor wat?

Kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen. Deze gunstmaatregel is bedoeld voor opleiding en advies die uw onderneming vooruit kunnen helpen. 

Bedrag?

Een steun percentage van 40% , met een maximum van € 10.000 voor kleine ondernemingen of  een steun percentage van 30% en een maximum € 15.000 voor middelgrote ondernemingen

hoe?

De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig digitaal. Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst registreren.

Elke subsidieaanvraag gebeurt online nadat je een overeenkomst voor advies hebt afgesloten met je dienstverlener.

Wanneer?

Elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? of wilt u weten welke van onze diensten vallen onder deze KMO-portefeuille? Neem dan via onderstaande link, contact met ons op en vraag naar de KMO-portefeuille.

 Wij kunnen u daarnaast ook altijd helpen bij uw aanvraag voor subsidie!

 

DutchEnglish