Consultancy

De “Cloud”, moderne werkplek (WIndows 10), Office 365, Security, Mobile device management,……

Een heleboel nieuwe ontwikkelingen welke met een steeds sneller tempo ontwikkelen. Vaak gaan de ontwikkelingen zo snel dat deze niet meer bij te houden zijn voor u als organisatie of IT afdeling.

Bij Maas consultancy hebben wij de nodige expertise, onderbouwd met certificeringen om u hierbij van dienst te kunnen zijn.

 

Wat is consultancy?

Onze consultants

Onze IT consultancy voorziet bedrijven van advies of helpt hen met de implementatie van informatietechnologie. Hierbij wordt altijd rekening met de doelstelling van de organisatie in combinatie met de nieuwste trends en security.

Bij Maas Consultancy erkennen wij dat technologie een belangrijke rol speelt in het leven van jouw klanten en medewerkers. En je wilt daar continu op kunnen inspelen. Zo kunnen wij jou helpen om waarde creƫren, kosten te besparen en snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen.

 

Certificering

Onze kennis is onze troef

Onze oplossingen en kennis gebieden zijn gebouwd rondom Microsoft software en diensten. Niet alleen hebben wij door onze 10+ jaar aan ervaring een heleboel praktische kennis opgebouwd. Om aan te tonen dat wij ook over de juiste en correcte competenties beschikken hebben wij de nodige certificeringen behaalt. Zo hebben wij certificeringen op het gebied van Windows 10, Azure, Microsoft Security, Office 365 en nog vele meer.

Partnerships & certificeringen

Hieronder een greep uit de partnerships & certificeringen waarin wij actief zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat onze consultancy voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan via onderstaande knop contact met ons op!

DutchEnglish