January 16, 2019

KMO-Portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom is het eenvoudig gemaakt om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Maas Consultancy BVBA is een geregistreed onafhankelijk advies bureau op het vlak van IT. Door middel van een audit van een ofhankelijk audit bureau zijn wij toegelaten om voor u onze diensten aan te bieden onder de KMO-Portefeuille.

Voor wie?

Kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen

Voor wat?

opleiding en advies

Bedrag?

€ 10.000 voor kleine ondernemingen of € 15.000 voor middelgrote ondernemingen

hoe?

De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig digitaal. Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst registreren.

Elke subsidieaanvraag gebeurt online nadat je een overeenkomst voor advies hebt afgesloten met je dienstverlener of een persoon die werkt binnen je onderneming hebt ingeschreven voor een opleiding.

Wanneer?

Elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend.

Meer informatie

Wenst u meer informatie? Of wilt u zich inschrijven? Dan kunt u bij onderstaande link terecht.

Informatie KMO-Portefeuille

Bij eventuele vragen of extra informatie schroom niet om ons te contacteren via ons contact formulier of ons te bellen! Wij kunnen u ook altijd helpen bij uw aanvraag!