January 16, 2019

Onze Diensten

Maas Consultancy BVBA is een onfhankelijk IT Advies bureau. Bij ons kunt u terecht voor al uw digitale vraagstukken. Wij focussen ons voornamelijk op Advies, Consultancy en Architectuur binnen de volgende domeinen:

Klik op elk onderdeel om meer informatie te verkrijgen over deze domeinen

Onze werkwijze

Om u het beste van dienst te kunnen zijn bieden wij u graag een transparante werkwijze aan. Wij geloven dat wij als trusted partner het verschil kunnen maken.

In eerste instantie kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend eerste gesprek. Daarbij bekijken wij of er een match is tussen ons DNA en dat van uw firma. Wij bekijken daarbij uw doelstellingen en vraagstukken en hoe Maas Consultancy BVBA daarbij van dienst kan zijn.

Dit soort vraagstukken kunnen overigens ook in de vorm van een RFP (Request for Proposal) , RFI (Request for Information) of RFQ (Request for quotation) bij ons worden neergelegd.

Zodra er een overeenkomst is, gaan wij samen met u aan de slag om de afgesproken doelstellingen te bewerkstelligen.

Tijdens dit hele process zal er aan advies/project dossier worden bijgehouden. Hierin zullen alle belangrijke beslissingen, contact momenten en documentatie worden vastgelegd. Dit zal ook ten alle tijden opvraagbaar/toegankelijk zijn.

Op het einde volgt er dan nog altijd een afsluiting of eind advies met een stuk nazorg.

Tijdens dit alles wordt rekening gehouden met de ISO 27001 en GDPR normen om uw gegevens optimaal te beschermen.

Zo waarborgen wij optimale transparantie op een veilige manier.