Managed Security Services

 

De meeste bedrijven zijn ondertussen bekend met een MSP (Managed Service Provider). Een Managed service provider neemt een of meerder IT onderdelen voor haar rekening en beheerd deze pro-actief, alsof het haar eigen IT betreft.

Een MSSP (Managed Security Service Provider) doet ditzelfde, echter dan op het gebied van Security.

Bij Maas Consultancy hebben wij een Center of Excellence ingericht, om u als klant volledig op de noden van IT Security te kunnen ontzorgen. Wij kunnen uw volledige Security laag overnemen en beheren, alsof het voor onszelf zou zijn.

Een aantal van onze troeven

24/7 Service Desk: Cyberaanvallen kunnen op elk moment van de dag plaats vinden. Het is daarom ook belangrijk voor ons een goede bereikbaarheid te hebben. Wij bieden dan ook een 24/7 service desk dienst aan, waarop u altijd iemand te woord kan staan voor al uw vragen.

SOC (Security Operations Center): Dit is het hart van onze Managed Security oplossing. Binnen dit centrum worden alle security gegevens verzameld en verwerkt. Dit gebeurd 24/7. Vanuit hier wordt alles actief in de gaten gehouden. Vindt er een cyberaanval plaats? Dan zal vanuit hier ook de eerste tegen aanval worden ingezet.

CSIRT (Computer Security Incident Response Team): Dit is een speciaal team dat in actie schiet wanneer er daadwerkelijk een cyberaanval plaats vindt. Niet alleen vormt dit team het schakelpunt tussen alle technische afdelingen, maar is deze ook het schakelpunt voor communicatie, legal en meer.

AI & Automation: Steeds meer cyberaanvallen gebeuren op een geavanceerde wijze. Ook wordt er een onmenselijke hoeveelheid security gegevens verzamelt en verwerkt op korte tijd.  Het is onmogelijk om al deze aanvallen te kunnen voorkomen door gebruik te maken van menselijke resources. Door gebruik te maken van AI & automation kunnen wij op een tijdige manier cyber aanvallen herkennen en afwenden.

Dashboard & Reporting: U als klant, kan bij ons altijd inzicht krijgen in uw huidige IT Security situatie. Hiervoor hebben wij dashboards en reporting tools ingericht, om u als klant van de nodige informatie te kunnen voorzien.

 

Voor wie?

Wij kunnen al uw omgevingen onderbrengen in ons security model. Of het nu om laptops, servers of cloud diensten gaat, alles is bij ons in veilige handen.

Onze Beloften

Je kiest zelf wat je beveiligt door middel van een modulair systeem

Wij voorzien je (cloud & werkplek) omgeving continu van de laatste security features

Je maakt maximaal gebruik van de AI driven security diensten

24/7 opvolging bij aanvallen & 24/7 Cyber security Monitoring

Je bent pro-actief geïnformeerd over en beschermd bij grote aanvallen middels een combinatie van ons SOC en CSIRT team

Beveiliging is afgestemd op jouw security beleid

Security wordt verankerd binnen de organisatie en is built-by-design

Transparant all-in bedrag per gebruiker/workload per maand

partnerships

Onze Partnerships

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze managed security diensten? Neem dan nu contact met ons op!