January 18, 2019

Modern workplace en Windows 10

Huidig bestaat er veel discussie over hoe de moderne werkplek eruit dient te zien. Wij bij Maas Consultancy geloven dat er geen solution die een fit-all oplossing is. Wij doen een assesment op de huidige situatie bij u als KMO en komen dan met een advies over de moderne werkplek.

Wat daarbij wel gebeurd is dat wij de technologie die in de Microsoft 365 stack zit als basis gebruiken om u een moderne werkplek aan te bieden.

Hierbij wordt de focus gelegd op 4 aspecten:

  • Identity
  • Apps & data
  • Het end-point device zelf
  • Infrastructuur

Wanneer deze in sync lopen en gematched worden tegen de business zal het volledife potentieel van deze werkplekken tot hun recht komen. Een moderne werkplek kan het namelijk allemaal bevatten; mobiliteit, productiviteit en security!

Met een goede begeleiding en correcte implementatie kan het mooie en interessante dingen doen voor u als bedrijf zijnde. De oplossing op basis van Microsoft 365 wordt naar een niveau getild waarbij het creativiteit en teamwerk in de hand werkt. Bovendien is het ook nog eens gemakkelijk in gebruik en voorzien van de nodige intelligentie op de achtergrond.

Customer Immersion Experience

Jouw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Tijdens een Customer Immersion Experience ervaar jij de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van jouw specifieke wensen besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

Een CIE is de beste manier om te leren over de tools van Microsoft zonder sales druk maar mét professionele facilitator. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, geef je elkaar inzicht in uitdagingen en behoeftes. Dus geen demonstratie, maar je zit zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons en ervaart het gemak van de allerlaatste Microsoft oplossingen.

Hoe en wat?

  • De CIE duurt één dagdeel en biedt plek aan 4 tot 9 deelnemers.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen
  • In de scenario’s gaan jullie aan de slag met fictieve data
  • Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend